Dragør Info

Cafe Espersen bliver revet ned…

Er du også imod nedrivningen af Cafe Espersen, så skriv under her: http://www.skrivunder.net/bevar-cafeespersen

Cafe Espersen flytter til den nordlige del af det østlige byggefelt. Her vil ejer Brian Espersen råde over 1.000 m2 til en ny Café Espersen. Bygningen, som den nuværende Cafe Espersen holder til i, skal, ifølge lokalplanen, rives ned.
Nu er det bare det, at den gamle bygning er det gamle billetkontor, hvor man købte billetter til færgen til Limhamn. Den atmosfære, som der er i denne gamle bygning kommer jo ikke med over i en ny – og jeg ved, at der faktisk er en del som kommer alene på grund af den atmosfære. Bygningen stammer også fra en epoke, hvor Dragør har været en færgeby og som har haft en meget stor betydning for byens udvikling. Måske bør bygningen bevares ligesom man gør med andre bygninger som har haft en betydning?
Jeg tænker på, om Dragørs borgere og de gæster som besøger Dragør og havnen egentlig ønsker en sådan udvikling?
Skal Dragør havn virkelig være en “ubrudt promenade parallelt med kajen” som borgmesteren skriver i denne uges udgave af Dragør-Nyt? Jeg har da ikke noget imod at der er nogle uregelmæssigheder som man skal gå rundt om.
Det her er ikke bare et spørgsmål om at bevare Cafe Espersen, men om hvordan man gerne vil have at havnen skal udvikles.
Borgmesteren har bebudet et borgermøde om emnet efter nytår, men hvordan kan det så være at kontrakterne allerede underskrives få dage før jul?
Se kommunens nyhed: http://www.dragoer.dk/…/dragoer-baadevaerft-og-cafe-espers…/

 Mvh Knud Berggreen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *